Lediga jobb

Junior Redovisningskonsult till redovisningsbyrå i Sollentuna

Varaktighet/ Anställningsform - Tillsvidare
Omfattning – 75 – 100%

Arbetslivserfarenhet
1-2 års arbete inom redovisning (anställning eller praktik)

Utbildning
Eftergymnasial utbildning inom redovisning, företagsekonomi eller liknande

Språk
Svenska – flytande ett krav
Engelska – meriterande

Om Tjänsten


Vi söker dig som är noggrann och analytiskt lagt och vill komma till ett härligt och glatt gäng.
Som redovisningskonsult hos oss på EkonomiLänken får du stora möjligheter till att utvecklas och ta eget ansvar inom teamet. Vi behöver dig som har viss erfarenhet av det dagliga löpande arbetet, som att stämma av banken, balanserna och jobba med reskontra. Det är inte ett krav på att självständigt kunna göra bokslut eller deklarationer, men vi ser positivt på att du är villig att lära dig.

Det är meriterande om du har hunnit arbeta inom redovisning, men vi tar gärna även emot ansökningar från dig som har gått exempelvis en yrkesutbildning innehållande praktik på arbetsplatser.
Du kommer att få jobba med många olika kunder som kan vara verksamma i olika branscher vilket betyder att du kommer behöva hantera flera olika deadlines samtidigt. I din roll kommer du löpande bemöta våra kunder via mail och telefon så det är ett krav att du ska kunna hantera språket och uttrycka dig professionellt och tydligt till kunderna.
Det är en fördel om du har jobbat med Visma Administration eller E-Ekonomi tidigare, men inget krav. Dock bra att du känner dig bekväm med nya system och att hantera Office-paketet. 

Planerad anställningsstart är till hösten så vi tar emot ansökningar löpande.


Vi ser gärna att detta leder till en långvarig relation och därför är det för oss viktigare med personkemin och din förmåga att lära dig nya saker framför vad du redan kan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Löpande bokföring
Hela flödet inom leverantörs och kundreskontra
Avstämningar
Skattedeklarationer
Kundkontakt genom mail och telefon

Om Oss
Vi är i dagsläget 12 medarbetare inom redovisning och lön som sitter i stora, härliga lokaler i Häggvik. Här är det högt i tak och inga frågor är dumma. Det är viktigt för oss att alla trivs och vi strävar alltid efter ett hållbart arbetssätt och att alla kollegor känner sig hörda och delaktiga.
Utanför kontoret har vi ett antal större fasta sammankomster under året och flertalet mindre spontana träffar. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och satsar på frisk personal där alla har ergonomiska arbetsplatser och en bra balans mellan arbete och fritid.
Alla våra medarbetare jobbar med allt från ax till limpa för sina kunder, men beroende på hur säker man känner sig finns det alltid en kvalitetsansvarig som stöttar och coachar hela vägen.

Vi är en digital byrå som har mycket av bokföringen i molnet vilket ger oss möjlighet till att vara flexibla med vår arbetsplats. När man har kommit in i arbetet kan man därför lätt välja att jobba hemifrån deltid.

Jobba hos oss och gör skillnad på riktigt!


Skicka gärna din ansöka nu!

Kontakta oss


 Vi är främst intresserade av din potential